Amerikai elnökválasztás

Leonardo DiCaprio adománygyűjtő esttel támogatja Hillary Clintont

Az augusztus 23-ra meghirdetett A Conversation with Hillary (Párbeszéd Hillaryvel) elnevezésű eseményre 33 ezer 400 dollárért (9,3 millió forintért) lehet jegyet váltani.

2016.08.02 16:49MTI

Leonardo DiCaprio Oscar-díjas amerikai színész adománygyűjtő esttel támogatja Hillary Clintont.

A Variety című filmes portál értesülései szerint az augusztus 23-ra meghirdetett A Conversation with Hillary (Párbeszéd Hillaryvel) elnevezésű eseményre 33 ezer 400 dollárért (9,3 millió forintért) lehet jegyet váltani.

Minden belépő árából 2700 dollárt a demokrata elnökjelölt kampányának támogatására fordítanak, a fennmaradó összeg a Demokrata Párt Országos Bizottságához, valamint állami és helyi szervezetekhez kerül.

Leonardo DiCaprio legutóbb júniusban vett részt Clintont támogató adománygyűjtő esten a tekintélyes producer Harvey Weinstein New York-i otthonában, ahol Jennifer Lopez és Sarah Jessica Parker is megjelent.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.