Bűncselekmény

Gyerekpornót gyűjtött az időjárásjelentő

Gyerekpornográfia birtoklásával vádoltak meg egy helyi csatorna időjáráselőrejelző műsoránál dolgozó férfit az Egyesült Államokban. A férfi a vád szerint nem csak gyűjtötte a videókat, de egy alkalommal egy kiskorú gyereket is megkörnyékezett.

2016.07.14 15:20ma.hu

Letartóztatták és már vád alá is helyezték azt a 33 éves New Haven-i férfit, Justin Goldsteint, aki a vád szerint gyerekpornó videókat gyűjtött - írja az AP. A rendőrség szerint egy múlt hónapban megkezdett nyomozás során került a látókörbe a helyi illetőségű WTNH televíziónál dolgozó meteorológus, miután beazonosították, hogy az ő internetes azonosítójával töltöttek le gyerekpornó videókat.

A Heavy.com szerint viszont már 2013 nyarán sejtették a nyomozók, hogy Goldstein állhat egyes letöltések mögött és már ekkor nyomozni kezdtek utána. A hatóságok azt állítják, hogy a házkutatás során Goldstein otthonában is több gyerekpornó videógyűjteményt találtak az otthoni gépén. Úgy tudják korábban megkörnyékezett és obszcén helyzetekbe kényszerített egy kiskorút is.

Facebook

A férfit a rendőrök nem találták otthon, ezért a munkahelyén, a TV-csatornánál ütöttek rajta. A gyerekpornó videók birtoklásáért 5 évet, a kiskorú zaklatásáért viszont még plusz 10 évet, összesen tehát akár 15 évet kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.