Dallasi erőszak

Obamát is tájékoztatták a dallasi lövöldözésekről és a halálos áldozatokról

Orvlövészek öt rendőrt megöltek a rendőri túlkapások miatti tüntetés alatt megindított támadásukban.

2016.07.08 10:14MTI

Tájékoztatták a NATO-csúcstalálkozó miatt Varsóban tartózkodó amerikai elnököt a dallasi erőszakkal kapcsolatos fejleményekről - közölte pénteken a Fehér Ház szóvivője, Josh Earnest.

Közleménye szerint Barack Obamának részletesen beszámoltak a texasi Dallasban történtekről, mindenekelőtt arról, hogy orvlövészek öt rendőrt megöltek a rendőri túlkapások miatti tüntetés alatt megindított támadásukban.

"Az elnök azt kérte munkatársaitól, hogy amint új információk állnak rendelkezésre, azonnal tájékoztassák őt a helyzetről" - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.