Közúti tragédia

Súlyos buszbaleset történt Szerbiában

Három szlovák és két cseh turista meghalt, 23-an megsérültek, amikor egy szlovák turistabusz lesodródott a Nist Belgráddal összekötő autópályáról.

2016.06.21 19:21MTI

A baleset a közép-szerbiai Aleksinac közelében történt hajnalban. A szlovák turistabuszon 29 -en voltak, 12 cseh és 17 szlovák állampolgár.

Az első hírek szerint magyarok is utaztak a buszon, de később ezt a nyaralást szervező nyitrai utazási iroda képviselője cáfolta.

A busz váltott sofőrökkel a görögországi Korfuról tartott vissza Szlovákiába, amikor – egyelőre nem tudni miért – lesodródott az útról.

Öten, két cseh és három szlovák utas azonnal életét vesztette.. A balesetben 14 -en, köztük a busz sofőrje is megsérült.

Sajtóhírek szerint a baleset egyenes útszakaszon történt, a busz ötvenéves vezetője tapasztalt sofőr volt, a busz semmilyen más járművel nem ütközött. Így egyelőre értetlenül állnak a szakértők a tragédia előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.