A londoni rendőrség tette közzé

Drámai felvétel: így lobbant lángra egy pékséget egy gyújtogató

A bukósisakos férfit a biztonsági kamera vette fel.

2016.05.18 16:30ma.hu

Videofelvételt tett közzé a londoni rendőrség egy helyi pékséget felgyújtó férfiról, aki bukósisakban, egy kanna benzinnel öntözte körül a kiszemelt épületet - írja a Hirado.hu.

A márciusi tűzeset reggel 5-kor kezdődött, de mivel a férfi letakarta a tűzjelző készülékeket, a tűzoltók csak sokkal később értesültek a gyújtogatásról. Összesen nyolc tűzoltóautó próbálta megfékezni a lángokat - írta a Sky News.

A felvételen egy bukósisakot viselő férfi látható, aki egy benzines kannát cipelve szép lassan körbelocsolja, majd lángra gyújtja az épületet, amely másodperceken belül a tűz martalékává válik. A tulaj szerint összesen 20 millió forintnak megfelelő kár keletkezett, az elkövetőt eddig csak a rendőrség kereste, de most a lakosokat is bevonják a nyomozásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.