Elkeserítő állapotok indiában

Bölcsőde helyett kőhöz kötik a babákat

Napi 9 órát kell kibírnia egy gyermekeknek a 40 fokban.

2016.05.18 16:23ma.hu

Számos építkezésen dolgozó szülőnek nincsen választási lehetősége Indiában: míg munkájukat végzik, nem tudják bölcsődébe adni gyermeküket, így még az is előfordul, hogy kőhöz kötözik a babájukat, akik bár sírva, de átvészelik a 40 fokos hőségben eltöltött 9 órás várakozást - írja a Hirado.hu.

A képen látható baba szülei mindketten egy ahmedabadi építkezésen dolgoznak, és nincs idejük az elkószáló gyermek után rohanniuk, így kénytelenek voltak egy kőhöz kikötni - írja a Reuters, a Sky News pedig galériát is készített az elszomorító esetről.

Fotó: Twitter

A gyermek édesanyja egy műanyag szalagot kötött a gyermek lábára, a másik végét pedig egy sziklához rögzítette. Elmondása szerint csak így lehet biztos abban, hogy nem üti el a babát egyetlen autó sem, a sziklát pedig egy olyan helyre vonszolja, ahova nem hullhat le építési törmelék.

A "veszély" - jelzésű szalaggal ellátott baba kénytelen a 40 fokos hőségben kivárni, míg szülei napi 9 órában elektromos vezetékeknek ásnak lyukakat fejenként ezer forintnak megfelelő összegért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.