Megrázó felvétel a zuhanó repülőről

Nyílegyenesen csapódott a repülő a földbe - videókkal

Földnek csapódott egy gép egy amerikai légi bemutatón. A pilótának esélye sem volt a túlélésre.

2016.05.16 12:37ma.hu
Ennyi maradt belőle

Több amatőr felvétel is napvilágot látott, melyek mindegyike megörökítette a kétfedeles repülő mutatványát és döbbenetes becsapódását egy légi bemutatón az egyesült államokbeli Georgiában május 14-én.

A pilóta épp egy légi mutatványt hajtott végre egy másik géppel párban, amikor a repülő zuhanni kezdett, földbe csapódott és kigyulladt. A pilóta azonnal szörnyethalt.

Azt egyelőre vizsgálják, mi okozta a tragédiát. Az Atlantától északkeletre található at DeKalb Peachtree repülőtéren 30 éve tartanak légi bemutatókat, eddig még sohasem történt baleset.

Az elmúlt évek egyik legsúlyosabb légi bemutatón történt katasztrófája az angliai Shoreham Airshow-n volt tavaly augusztusban, amikor egy vadászgép egy zsúfolt autópályára csapódott. Akkor 11-en haltak meg, 14-en pedig megsérültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.