Migránsválság

Tömegverekedés egy moszkvai temetőben, legalább ketten meghaltak

Közel 400 ember, többségében migránsok estek egymásnak és a rendőröknek. Videó!

2016.05.14 14:00ma.hu

Legalább két ember meghalt, amikor több százan csaptak össze egy moszkvai temetőben kitört tömegverekedésben - jelentette a TASSZ.

Legtöbbjük botokkal, fémrudakkal felfegyverkezett bevándorló. A rendőrség és a különleges erők eddig sikertelenül próbálták felvenni velük a küzdelmet, többször a levegőbe lőttek.

A belügyminisztérium legfrissebb adatai szerint két ember életét vesztette és legalább 10 megsérült a Khovanskoe temető bejáratánál kitört összetűzésben.

Más jelentések szerint a két halott közül az egyik áldozat egy rendőr, és a sérültek száma13.


Ötven embert vett őrizetbe a rendőrség, a biztonsági erők pedig lefoglalták a fegyvereket és az annak minősülő eszközöket.

A tömegverekedést időközben megfékezték, az ügyben nyomozás indul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.