Rendőrség

Nyílt utcán próbálta meg lefejezni saját anyját

Már belekezdett anyja lefejezésébe a férfi, mikor megérkeztek a rendőrök. Csak az első csapás után tudtak közbeavatkozni.

2016.05.12 16:10ma.hu

A rendőrséget egy helyi lakos értesítette, aki elmesélte, hogy valaki őrülten köröz a kocsijával az utcán. Mikor a tisztek kiértek a helyszínre, azt látták, hogy egy nő sikoltozva rohan ki egy lakásból, és egy baltával hadonászó férfi üldözi - írja a hirado.hu

A férfinak állítólag csak egyszer sikerült baltával megütnie az anyját, mielőtt rálőttek a rendőrök. A jelentés nem részletezi, hogy pontosan milyen fogással támadt anyjára a férfi.

A helyi Mercury nevű lap jelentése szerint a 26 éves férfi mentális problémákkal küszködött, de nem kapott halálos lövést, és anyja is túlélte a baltás támadást.

A támadás után a rendőrfőnököt is kikérdezte a lap, aki büszkén mesélte, hogy tisztjei sikeresen megakadályoztak egy gyilkosságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.