Lapértesülés

Egy orosz hajó két harckocsival a fedélzetén haladt át a Boszporuszon

Egy török járőrhajó, a tengeri rendőrség, a rendőrség helikoptere kísérte útján, amíg áthaladt a szoroson.

2016.05.09 07:31MTI
hurriyet.com

Egy orosz darus mentőhajó fedélzetén két harckocsival áthaladt vasárnap a Boszporusz-szoroson Isztambulnál - írta a Hürriyet című török napilap internetes oldalán. Az újság szerint a Szíriába tartó KIL-158 elnevezésű orosz vízi jármű fedélzetén két harckocsit lehetett látni az álcaháló alatt.

Egy katonai szakértő ugyanakkor úgy vélekedett, hogy az álcaháló alatt nem harckocsik, hanem gyorsjáratú járőrhajók lehetnek. A Hürriyet fényképekkel támasztotta alá értesülését.

Az orosz hajót egy török járőrhajó, a tengeri rendőrség, a rendőrség helikoptere kísérte útján amíg áthaladt a szoroson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.