Nem sokon múlott a tragédia

Csőre töltött fegyverrel szállt be a vízipisztoly-csatába

Tévedésből lelőtt egy 15 éves lányt egy texasi férfi vízipisztoly-csatájuk alatt.

2016.04.18 16:06ma.hu
Fotó: Twitter

Az elkövető azt hitte, üres a fegyvere, ezért mókából meghúzta a ravaszt.
A lányt kulcscsontja fölött érte a lövés. Egy másik golyó 5 háznyit utazott - írja a Hirado.hu.

Sör, sült borda és eltévedt golyók szerepeltek egy hétvégi texasi grillezés menüjén - számolt be a Russia Today egy kis híján tragédiává változott hétvégi piknikről.

A lakoma közben vízipisztoly-csatára is volt idő, így történhetett, hogy egy 42 férfi heves csatába kezdett egy 15 éves lánnyal - ekkor még mindenkinél vízipisztolyok voltak.

Ám a férfi egy idő után csuromvízes lett, és kocsijához szaladt, hogy száraz ruhát vehessen fel. Kocsijában pedig ott hevert pisztolya.

A férfi úgy gondolta, megtréfálja ellenfelét, és úgy tett, mintha rálőne. Úgy emlékezett, hogy nincs golyó a pisztolyában, ezért bátran meghúzta a ravaszt: két golyót is elszabadult, egyik eltalálta a tinédzsert a kulcscsontja felett, a másik egy 5 háznyira parkoló autóba fúródott.

A férfi egyik szomszédja felháborodva nyilatkozott a helyi médiának: "Tiszta őrület volt, ki visz magával fegyvert egy sütögetésre?? Ezeken családok vannak!"

A költői kérdésre Texas fegyverviselési szabályai kielégítő választ adhatnak: Bárki, akinek kedve támad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.