Felesége közelében szeretne maradni

Ciprusi menedékjogért könyörög a szerelmes gépeltérítő

A férfit még 1990-ben utasították ki Ciprus szigetéről, felesége elmondásai szerint veszélyes drogfüggő, aki őt és közös gyermekeiket is folyamatosan bántalmazta.

2016.04.13 16:50ma.hu
Fotó: Twitter

Beadta menedékjogi kérelmét a "szerelmes egyiptomi gépeltérítő". Seif Eddin Mustafáról azóta kiderült, hogy géprobbantás terén ártalmatlan, de agresszív férj hírében áll - írja a Hirado.hu.

Ciprusi menedékjogot kért az egyiptomi gépeltérítéséről elhíresült Seif Eddin Mustafa - írja a Sky News.

A férfi egy iPhone-okból összeeszkábált "robbanómellénnyel" fenyegetőzött az eredetileg belföldi útra induló EgyptAir gépén, mely végül volt felesége lakhelyén, Cipruson landolt.

Egyiptom már korábban indítványozta a férfi kiadatását, de mivel a ciprusi hatóságok még nem döntöttek ez ügyben, módjukban áll foglalkozni a férfi menedékjogi kérelemével is.

A férfit még 1990-ben utasították ki Ciprus szigetéről, felesége elmondásai szerint veszélyes drogfüggő, aki őt és közös gyermekeiket is folyamatosan bántalmazta.

A híres túszejtős szelfi (Fotó: Twitter)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.