Légi ügyek

Így sétált át az ellenőrzésen a szerelmes gépeltérítő

Hárította a felelősséget az egyiptomi belügyminisztérium.

2016.03.30 11:50ma.hu

Biztonsági felvétellel mentegetőzik az egyiptomi belügyminisztérium: a gépeltérítés után többször is téves adatokat továbbító tisztviselők így próbálják csitítani haragosaikat amiatt, hogy átengedtek a reptéri ellenőrzésen egy olyan férfit, aki később öngyilkos robbantással fenyegetőzött.

Közzétette az egyiptomi gépeltérítő ellenőrzéséről készült biztonsági kamerás felvételt az egyiptomi belügyminisztérium. A videón jól látható, ahogy egy férfi tetőtől talpig átfésüli a Seif El Din Mustafát, a férfi táskáját pedig a röntgensugaras alagútba tolják - írja a hirado.hu. az Independentre hivatkozva.

A férfi váratlan kérésekkel rukkolt elő: ciprusi exnejét szerette volna látni, de közben nagyon aggódott több egyiptomi ellenzéki női fogoly soráért is.

A férfinek szerdán reggel kezdődött a ciprusi tárgyalása, ahol elmeállapota is valószínűleg nagy szerepet játszhat - feynegetőzését senki sem vette komolyan, sőt: az egyiptomi külügyminisztérium szó szerint leidiótázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.