Feladta

Véget ért a túszdráma Cipruson, őrizetben a gépeltérítő

Az egyiptomi állampolgárságú géprablót kihallgatják a hatóságok, hogy kiderítsék tettének valódi indítékát, amely továbbra is homályos.

2016.03.29 14:36MTI
Fotó: AP

A ciprusi állami televízió közlése szerint a gépeltérítő feltartott kézzel hagyta el a repülőt. Előzőleg a még a gépen maradt hét túsz is kiszabadult. Valamennyien épségben kiszabadultak, a túszdráma vérontás nélkül végződött.

Az egyiptomi kormányfő kedden újságíróknak azt mondta: az egyiptomi állampolgárságú géprablót kihallgatják a hatóságok, hogy kiderítsék tettének valódi indítékát, amely továbbra is homályos.

Az egyiptomi légiforgalmi hatóság közlése szerint az EgyptAir gépén 55 utas és hétfős személyzet tartózkodott. A gépeltérítő az utasok nagy részét elengedte nem sokkal a földet érés után, ezután rajta kívül már csak a személyzet négy tagja és három külföldi utas maradt a gépen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.