Botrány

Mégis Ráduly Róbert lesz az RMDSZ csíkszeredai polgármesterjelöltje

Ráduly 11 évig töltötte be a pozíciót, azonban tavaly júniusban lemondott a tisztségéről, mert vádat emeltek ellene.

2016.04.01 16:26MTI

A korábbi bejelentésekkel ellentétben mégis Ráduly Róbert lesz a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) csíkszeredai polgármesterjelöltje - közölte Füleki Zoltán, az RMDSZ csíkszeredai szervezetének elnöke pénteken az MTI-vel.

Az elnök elmondta, Ráduly Róbert felhatalmazta csütörtökön meghozott döntése ismertetésére. Hozzátette, hogy Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke - aki korábban jelöltette magát a tisztségre - csütörtökön is megerősítette, hogy visszalép, ha Ráduly Róbert vállalja a jelöltséget.

Ráduly 11 évig volt Csíkszereda RMDSZ-es polgármestere, azonban tavaly júniusban lemondott a tisztségéről, miután a romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA) hivatali visszaélés miatt vádat emelt ellene. A per folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.