Kóborló

Egy eltévedt, csámpás kis koala miatt állt le a forgalom

A csöppség a brisbane-i országút közepén csatangolt, amikor kiérkezett egy járőr hozzá.

2016.03.30 11:30ma.hu

Miért megy át az úton egy koalamaci? Így akár egy jó vicc is kezdődhetne, de ez kivételesen egy bájos történet eleje. Ausztráliában mindennapos esemény, hogy egy elkószált állatot kell befogniuk a rendőröknek, vagy éppen megmenteniük a cukiságokat az autók elől.

A videón látható kis koalát is egy járőr vezette vissza a fák közé, miután magától nem volt hajlandó elhagyni az országutat. Az autósok kiszállva járműveikből fotózták az állatot, egyikük, egy bizonyos Mike Phipps pedig egy videót is feltöltött Facebook-oldalára az esetről, melyet szombati feltöltése óta 2,3 millióan láttak.

Közzétette: Mike Phipps - 2016. március 25.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.