Terror

Azt kérdik a törökök, velük miért nem érzett együtt senki?

Minden fontosabb épület világszerte francia vagy belga színekbe borult, mikor terrortámadás érte az adott országokat. De valahogy a török zászló egy falon sem jelent meg, pedig ott nem is egy merénylet volt az utóbbi időben.

2016.03.24 11:22ma.hu

Eddig harmincegy áldozattal és több mint kétszáz sérülttel járt a keddi brüsszeli merénylet. Az egész világ együttérzését fejezte ki a belgákkal, a párizsi terrortámadásokhoz hasonlóan mindenhol virrasztottak, gyászoltak, megemlékeztek, részvétet fejeztek ki. A törökök viszont azt nem értik, Ankara és Isztambult követően ilyenre miért nem került sor? Ahogyan a francia eset után a bejrútiak esetében is ez történt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.