Terror

Elképesztő üzenet az illegális bevándorlóktól

A Szíriából és Irakból érkező menedékkérők azt állítják: ugyanilyen terroristák elől menekültek el ők is hazájukból, mint akik kedden a belga fővárosban robbantottak, hiszen az ő otthonaikat már lerombolták.

2016.03.22 23:53ma.hu

A menekültek együttérzésüket és részvétüket fejezték ki a brüsszeli terrortámadások miatt és azt szeretnék, ha belgák tudnák, hogy mellettük állnak.

"Mélységesen sajnálom ami Brüsszelben történt, és itt mindenki nagyon sajnálja" - mondja ez a férfi a videóban. "Mi mind ugyanazért vagyunk itt, ugyanazért hagytuk el otthonainkkal, és ez az Iszlám állam és az öngyilkos merénylői." A férfi leszögezte, hogy nem azért jöttek ide, hogy bármit is felrobbantsanak.

A nyilatkozó nő szerint igazságtalanul vádolják és bántják őket, ők ugyanilyen terroristák elől menekültek el hazájukból, akik kedden a belga fővárosban robbantottak, azok az ő otthonaikat is lerombolták.

A menekültek is aggódnak Európáért, és azért, ahogyan a terrorizmus hat az ő jövőbeli új hazájukra (Európára).

A fiatal nő szerint ami kedden Belgiumban történt, az nagyon rossz fényt vet a menedékkérőkre.

Refugees Offer Sympathy To Victims Of Brussels Terror Attacks

Refugees are standing in solidarity with the people of Brussels

Közzétette: NowThis - 2016. március 22.

Így menekülnek ők is a bombák elől

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.