Terror

Azonosították a férfit, aki felrobbantotta magát Belgrádban

A rendőrségi közlemény szerint a középkorú férfi kábítószerfüggő volt, nem terrorista.

2016.03.21 18:06ma.hu
hirdetés
Fotó: B92

A rendőrségnek sikerült azonosítania a férfit, aki kora délután felrobbantotta magát Belgrádban a Petković cukrászdában. Vladimir M. 57 éves volt és állítólag már korábbról is ismerte a rendőrség. A hatósági közlemény szerint a férfi kábítószerezett.

A rendőrség kizártnak tartja, hogy terrorcselekményről lenne szó.

A szóban forgó cukrászda Bratislav Petković valamikori művelődési miniszter tulajdonában áll.

A szemtanúk elmondása szerint a férfi valamivel 12 óra után tért be a vendéglátóhelyre. Szinte azonnal megmutatta a nála lévő robbanószerkezetet és azzal szólította fel távozásra az alkalmazottakat, valamint a létesítményben tartózkodó egyetlen vendéget, hogy meg akarja ölni magát. Ezt követően a férfi aktiválta a robbanószerkezetet, majd ráfeküdt és megvárta a robbanás bekövetkeztét.

Az N1 tv értesülései szerint a férfinál nagyobb mennyiségű gyógyszert találtak - írja a magyarszo.com.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.