Terrorizmus

Isztambul "Váci utcájában" robbantotta fel magát - több halott, rengeteg sérült

Négyen meghaltak, legalább 36-an megsérültek, mikor Isztambul egyik legforgalmasabb, turisztikailag legnépszerűbb negyedében a nyílt utcán robbantotta fel magát egy öngyilkos merénylő.

2016.03.19 12:20ma.hu

Screenshot


Vér áztatja Törökország legnagyobb városának, kulturális, művészeti és gazdasági központjának egyik legforgalmasabb utcáját.

A merényletben legalább 4 ember meghalt, és legalább 36 ember megsérült, ebből heten életveszélyben vannak. A Taskim negyedben készült felvételeken testek és testrészek szanaszét hevernek a nyílt utcán. A rendőrség lezárta a környéket.

Törökországot az elmúlt néhány hónapban rendszeresen megrázzák terrorista merényletek, legutóbb egy 24 éves nő robbantotta fel magát és sok másik ártatlan áldozatot Ankarában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.