Tragédia

Borzalmas buszbaleset Spanyolországban: 14 halott, 30 sebesült

Cserediákokkal teli busz ütközött frontálisan. Az áldozatok 22 és 29 éves, Európa különböző szegletéből érkezett fiatalok.

2016.03.20 12:41ma.hu
You Tube screenshot

Balesetet szenvedett egy egyetemistákat szállító autóbusz Spanyolországban, Katalóniában, a busz 14 utasa meghalt, legkevesebb harmincan megsérültek - közölték helyi hatóságok.

Az autóbusz Valenciából Barcelonába tartott, a barcelonai egyetemen Erasmus-program keretében tanuló, különféle nemzetiségű hallgatók utaztak rajta. A diákok a hagyományos tűzijátékünnepen, a Fallason vettek részt Valenciában, és visszafelé tartottak Barcelonába az AP7-es autópályán, amikor megközelítőleg az út felénél, Freginals közelében a jármű balesetet szenvedett és az autópálya középső szalagkorlátjának ütközött.

Több mint ötvenen utaztak az autóbuszon. Egyes jelentések szerint a sérültek száma legkevesebb 30, más közlések szerint 43. A mentőszolgálatok még a helyszínen dolgoznak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.