Októberben járt orvosnál az elhunyt sofőr

Újabb részletek a hajnali fővárosi buszbalesetről

A szívrohamban elhunyt férfi tapasztalt buszsofőr volt, tavaly októberben járt utoljára orvosi vizsgálaton, és két nap pihenő után vette fel a munkát szombaton.

2016.01.30 15:38ma.hu

Az M1 Aktuális szombat reggeli Híradója beszámolója szerint a buszon nem volt utas, amikor a sofőr rosszul lett. Az első információk szerint a irányítatlan buszt egy villanyoszlop állította meg.

A nap folyamán a BKK sajtóosztálya a hirado.hu megkeresésére azt közölte: a hajnali 04:32 perckor bekövetkezett balesetet az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján szívroham okozta. Mint írták, a járművezető rendszeres orvosi vizsgálatokon vett részt, legutoljára 2015. októberében, és két pihenőnap után ment dolgozni a sofőr szombaton. Azt is közölték: egy másik busz sofőrje figyelt fel arra, hogy egy busz az árokba hajtott, a sofőrje azonnal mentőt hívott.

Az elhunyt sofőr 2015 októbere óta dolgozott VT-Arrivánál. Ezt megelőzően a BKV Zrt.-nél állt alkalmazásban, tapasztalt buszvezető volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.