KKM: nincs magyar áldozat

Légikatasztrófa Oroszországban: mindenki meghalt a Boeingen

A fedélzeten 62 ember tartózkodott, 55 utas és 7 fős személyzet. A katasztrófában valamennyien életüket vesztették.

2016.03.19 12:14MTI

Nincs magyar állampolgár áldozata a szombat hajnalban a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu repülőterénél lezuhant utasszállító gépnek - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) az MTI érdeklődésére.

A tárca kifejtette: az orosz polgári, vészhelyzeti és katasztrófavédelmi minisztérium hivatalos tájékoztatása szerint a lezuhant Flydubai Boeing-737-800 gépen nem utazott magyar állampolgár.

A fedélzeten 62 ember tartózkodott, 55 utas és 7 fős személyzet. A katasztrófában valamennyien életüket vesztették.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a pilóta hibázhatott, vagy a gép meghibásodása vezethetett a katasztrófához. A hatóságok még folytatják a kutatást - közölte a KKM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.