Amerikai plakátügy

Megrendítő videófelvétel az észak-koreai ítéletről

Egy 21 éves amerikai egyetemistát ítéltek el Észak-Koreában azért, mert egy plakátot próbált meg eltulajdonítani egy hotelszobából.

2016.03.17 12:21ma.hu

Otto Warmbiert, az egyesült államokbali egyetemi hallgatót 15 év kényszermunkára ítélte az észak-koreai bíróság, miután megpróbált eltulajdonítani egy propagandaplakátot a szállodából, ahol megszállt turistacsoportjával.

North Korea jails US tourist for 15 years

American student Otto Warmbier will serve 15 years hard labour in a North Korean prison after allegedly attempting to steal a propaganda banner from a hotel last year.

Közzétette: The Telegraph - 2016. március 16.

A felvételen az látható, hogy Warmbier február végén megjelent a helyi sajtó előtt Phenjanban, beismerte "államellenes" bűnét, és bocsánatért esedezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.