Adásvétel...

Eladta kéthetes kislányát egy iPhone-ért

Börtönbe zártak egy kínai férfit, mert online eladta 18 napos kislányát.

2016.03.09 11:00ma.hu

A férfi egymillió forintnak megfelelő összeget kapott a kislányáért, ebből rögtön egy iPhone-t és egy motort akart venni magának - írja a hirado.hu.

illusztráció: freedigitalphotos/Sura Nualpradid

A gyermek édesanyja állítólag három helyen is dolgozott, hogy fent tudja tartani családját, míg a férfi egész nap csak internetkávézókban lógatta a lábát. Mindketten 19 évesek voltak, mikor rájöttek, hogy gyermekük lesz.

A kisbabát egy ismeretlen vevő vette meg nővérének, akinek nem lehetett saját gyereke.

A kisbaba még mindig a vásárló testvérénél van, mert szüleinek nincs pénzük arra, hogy felneveljék. A babát online megvásárló férfi ugyan feladta magát a rendőrségen, de a kislány édesanyja elmenekült, és csak a nyomozás közepén bukkantak rá.

A rendőrségi kihallgatáson azt mondta, hogy őt is örökbe fogadták, és ez megszokott dolog az ő falujában, nem illegális.

Az édesanya végül két és fél év börtönbüntetést kapott, a gyermek apja hármat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.