Veszedelmes idomok

Gyilkos a bomba test

A Playboy lányok, ha nem fehérneműben - vagy anélkül - párnacsatáznak, esetenként gyilkossággal múlatják az időt.

2016.03.05 12:16ma.hu
Screenshot

A huszadik század második felének egyik legdurvább európai eseménye kétségkívül a balkáni háború volt a kilencvenes években, hiszen a Második Világháború óta nem történt ilyen mértékű, ennyi halálos áldozattal járó, népirtással tarkított konfliktus az öreg kontinensen.

Nos, ha valaki még mindig kételkedne, hogy tőlünk délre nem ábrándos tekintetű széplelkek laknak, azoknak szolgáljon például a 29 éves ex-Playboy nyuszi, Szlobodanka Toszics esete, akit Boszniában 2,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek, mivel megpróbált megölni egy helyi maffiafőnököt, nevesen Dzsordzse Zdralét.

Namost, általában az ilyen jellegű akciókat a rivális kollégák szokták kitervelni, és ez esetben sem volt ez másként: a lány barátja, a szintén szervezett bűnözésben érdekelt Darko Elez állt az akció mögött. A helyi valóságshowban is szereplő, jelenleg modellként dolgozó hölgy szerepe az volt, hogy csapdába csalja Zdralét, aki azonban túlélte a támadást és tanúskodott a nő ellen, akit végül tavaly letartóztattak Horvátországban.

Egyébként lehet, hogy a Playboy ad erőt és mindent lebíró akaratot a hölgyeknek, hiszen szintén tavaly történt az az eset, mikor Carla Howe playboylány állítólag egy Londoni klubban verte meg az akkor még az AS Romában focizó korábbi angol válogatott Ashley Cole-t.

Screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.