Elképesztő

Terhes barátnője útlevelével utazott egy angol férfi Németországba

Ezt maga a férfi fedezte fel a repülőgépen ülve, a reptéri biztonsági ellenőrzésen azonban senkinek sem tűnt fel.

2016.03.04 20:11ma.hu

Az 180 centi magas kidobóember egy hiba folytán terhes barátnője útlevelével utazott külföldre. Dortmund felé tartva vette észre, hogy nem jó irat van nála, de előtte senkinek sem tűnt fel, pedig nem egyszer kérték el tőle az úti okmányt. Azt mondja, azért kürtölte szét, mert szerinte borzalmas, ami történt, szerinte egyáltalán nem hasonlít terhes barátnőjére. Ellenben két nappal a párizsi merénylet előtt tért haza, szerinte jobban kéne figyelni. Ami a reptéri ellenőrzést illeti: az, hogy ki megy ki, senkit sem érdekel a briteknél, ellenben az, hogy ki megy be az országukba, annál inkább...

BRITISH MAN BOARDS A PLANE ON HIS GIRLFRIEND'S PASSPORT

Bearded bouncer flies to Germany with his pregnant girlfriend's passport... and no one notices!

Közzétette: In the NOW - 2016. március 3.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.