Külső segítség

Tűzoltó fizette ki a család villanyszámláját

Kikapcsolták az áramot, miután több mint ezer dolláros hátraléka volt annak a családnak, amelynek gyermeke olyan súlyos izomsorvadásban szenved, hogy életét gépek tartják fenn.

2016.02.27 19:09ma.hu

Nem bírta nézni, hogy kikapcsolták az áramot annála a családnál, amelynek legfiatalabb tagja örök életére ágyhoz van kötve, életét pedig gépek tartják fenn.

Christy Stone-ék egyszerűen nem bírják az orvosi számlák okozta anyagi terheket, ezért komoly anyagi gonddal küzdenek. Mikor kilőtték náluk az áramot, azonnal hívta a 911-et, hogy fiát kórházba vigyék. Ryan McCuen volt a vonal végén, és intézkedett a fiú kórházba szállításáról, miután az anya mindent elmondott neki. Majd fogta magát, besétált a helyi ELMŰ-höz, és kifizette a tartozást.

Az esetet felkapta a média is, rengetegen segítettek a családnak, saját generátoruk is lett, ha esetleg újra ilyesmi történne.


Fotók: abcnews.go.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.