Dráma

A nyelvtanára volt az az ártatlan anya, akit magával együtt felgyújtott a tűzoltó

Péntek hajnalban egy férfi a budapesti Késmárk utcában egy nővel bezárkózott kocsijába és magukra gyújtotta azt. Előzőleg áldozatának gyerekeit bezárta a lakásra és értesítette a rendőrséget.

2016.02.08 15:04ma.hu

Né­met­órá­kat vett tőle, így is­merte meg ké­sőbbi ál­do­za­tát a volt tűzoltó. Azt még nem tudni, hogy a nő élt-e még akkor, mikor bezárta magát és áldozatát, majd magukra gyújtotta az autót.

Bár a németórák közben egymásba szerettek, a kétgyermekes, egyedülálló anyuka ősszel elhagyta a labilis idegállapotú férfit. Aki feltételezhetően már a kocsi felgyújtása előtt halálra szurkálta volt kedvesét.

A volt tűzoltó öngyilkossággal fenyegetőzve hónapokig zaklatta volt tanárnőjét, miután az asszony megszakította a kapcsolatot. A Blikk hétfői lapszámában azt írja: a férfi eleve szélsőséges lelkiállapotban volt, ha bármilyen csalódás érte, azonnal végezni akart magával.

A teljesen kiégett kocsiban egy kést is találtak, így az is elképzelhető, hogy a buszsofőrként dolgozó férfi már azelőtt megölte a volt szerelmét, hogy magukra gyújtotta volna az autót. A holttestek viszont olyan rossz állapotban vannak, hogy ezt egyelőre nem lehet biztosan megállapítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.