Sok volt a rum

Videó: késsel fenyegetőzött egy ittas majom Brazíliában

Tűzoltókat kellett hívni egy brazil kocsmát terrorizáló majomra: az állat megitta az asztalon hagyott poharakban maradt összes rumot, majd megkaparintott egy kést, és döfködő mozdulatokkal fenyegetőzni kezdett.

2016.02.19 11:53ma.hu
Screenshot

Szó szerint le kellett fegyverezni egy majmot, aki túlzásba vitte az italozást Teixeira egyik kocsmájában - írta a brazil Arede-re hivatkozva a Hirado.hu.

Az állat megvárta, amíg a rumot kóstolgató vendégek őrizetlenül hagyták kirendelt italaikat, majd odasettenkedett, és megitta az összes alkoholt, amit a poharakban talált.

A vendégek először csak csodálkoztak és nevettek az állaton, de a helyzet rövid időn belül veszélyessé vált. A majom agresszív lett, megkaparintott egy kést, majd felmászott a bár tetejére, és a cseréptetőn hisztériázott, közben késsel hadonászott.

A kiérkező tűzoltóknak sikerült megfékezniük az ittas állatot, és a Patos természetvédelmi központba vitték kijózanodni.

A majom hangulata a kijózanodás után sem változott meg: több gyerekre is rá akart támadni, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy amíg nem változtat viselkedésén, fogságban marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.