Rettenetes :(

Bébi delfint gyilkolt egy szelfimániás tömeg

Meghalt egy kis delfin, miután egy argentin tengerparton napozó tömeg úgy döntött, hogy kiemelik a vízből, és addig pózolnak vele, amíg mindenkinek lesz saját delfinszelfije.

2016.02.18 15:23ma.hu
Fotó: Twitter

Az eset a Argentína Santa Teresita nevű tengerpartján történt, ahol egy delfin "kilátogatott" a partra, és az úszkáló strandolókkal szocializálódott -írta a brit Daily News -ra  hivatkozva a Hirado hu.

A szelfiéhes tömeg viszont úgy döntött, hogy kiveszik a vízből, és mindenki csinál egy közös képet a kis állattal.

Fotó: Twitter

Rengeteg ember gyűlt össze a parton, akik mind oda akartak férni a kis állathoz, így a delfin túlhevült, és a fotózás közben meghalt. A tömeget ez nem zavarta túlságosan, tovább szelfiztek az elhunyt delfinnel. Végül ledobták a homokba és ott hagyták.

A kis állat egy különleges dél-amerikai delfinfajtába tartozott, már csak 30 ezer példány maradt belőlük. Az argentin természetvédelmi alapítvány válaszul egy figyelmeztető közleményt adott ki a veszélyeztetett delfinfajok védelméről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.