Gázrobbanás történt

Összedőlt egy épület Olaszországban: 5 halott

Négy férfi és egy nő vesztette életét a balesetben. Egy másik személy, egy ötvenéves dél-amerikai nő súlyos sérüléseket szenvedett.

2016.01.16 11:54ma.hu

Öt ember, négy férfi és egy nő halt meg egy gázszivárgás okozta robbanásban Bezzo Arnascoban, Savona tartományban. A baleset szombat hajnalban történt. Egy másik nőt súlyos sérülésekkel szállítottak a genovai San Martino Kórházba. Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. A teste 80 százaléka megégett, ezért az orvosok szerint minimálisak a túlélési esélyei. A romok alatt valószínűleg már nincs több áldozat, mert nem jelentettek több eltűnt személyt, de a mentők tovább folytatják a keresést - írta a Hirado.hu.

Soha nem láttam még ilyet, kivéve a filmeket - mondta Arnasco polgármestere, Alfredo Galicia. Az épület megtelt gázzal és berobbant, az ablakok is kirepültek. A robbanás hangja kilométerekre hallatszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.