Molekulák

Kísérlet egy magánklinikán: egy ember kómában, öt életveszélyben

Összesen hat ember került kórházba egy magánklinikáról a franciországi Rennes-ben.

2016.01.15 12:18ma.hu

A hirado.hu értesülései szerint összesen hat ember került kórházba, miután egy terápiás vizsgálat részeként molekulákat teszteltek egy rennes-i magánlaboratóriumban, jelentette már korábban a TF1. Mindannyian önkéntesek voltak és egy szájon át szedhető, cannabis alapú gyógyszert teszteltek. Egy embert ma reggel "agyhalottnak" nyilvánítottak – adta hírül a francia televízió.

Öt másik ember pedig még a hét elején kórházba került. Egészségi állapotuk azóta is aggasztó. A hírt Marisol Touraine, a francia egészségügyi miniszter jelentette be, délutánra sajtótájékoztatót ígért az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.