Merényletek Párizsban

Merénylet készült? Lelőttek valakit a rendőrök Párizs északi részén

A rendőrség arra kérte az embereket, maradjanak otthon vagy ahol éppen tartózkodnak, míg átvizsgálják a területet bomba után kutatva.

2016.01.07 12:58ma.hu

Paris Shooting: What We KnowKözzétette: Sky News - 2016. január 7.

Párizs északi részén, a Barbes környékén, a Goutte d'Or rendőrkapitányság előtt lelőttek egy embert, aki állítólag késsel a kezében, öngyilkos merénylethez használt mellényben megpróbált a rendőrségre behatolni. Szemtanúk szerint pár lövést lehetett hallani. A hatóságok arra kérték az embereket, hogy maradjanak az épületekben, zárják be az ablakokat, amíg a fenyegetettség megszűnik. A tűzszerészek vizsgálják a környéket robbanószer után, míg a lelőtt férfit először egy rendőrségi robot vizsgálta át, majd miután nem történt detonáció, a szakemberek is megkezdték a munkát.

Mint ismeretes, pontosan egy évvel ezelőtt, 2015. január 7-én Párizsban két dzsihadista fegyveres behatolt a Charlie Hebdo szerkesztőségébe és lelőtt 11 embert, majd menekülés közben egy rendőrt is megölt.

Olvassa el a legfrissebb információkat itt >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.