Elképesztő felvételek

A pillanat, amikor megtalálnak egy elrabolt 3 éves kislányt

Kamera rögzíti, amint a rendőrség megtalálja azt a 3 éves kislányt, aki az után tűnt el, hogy egy parkoló autóval együtt elrabolták.

2016.01.05 17:11ma.hu

Közzétette a rendőrség azt a felvételt, amely azokat a perceket rögzíti, amikor sikeresen megtalálták a parkoló autóval együtt ellopott hároméves kislányt.

Az Új-Mexikó-i Albuquerque-i rendőrség órákig kereste Caraline Leon-Alcocar-t, miután egy rabló beszállt édesanyja kocsijába, és elhajtott a gyermekkel együtt.

Az igazi idegölő percek akkor kezdődtek, mikor az autót üresen megtalálták. A szülők szinte sokkot kaptak, többen úgy gondolták, hogy élve már biztosan nem kerül elő a gyermek. Végül egy üres parkolóban az átfagyott kislányt meglátták. Mindössze egy kiskabát volt rajta, nagyon fázott és nagyon meg volt rémülve.

Toddler Caught Up In Carjacking Found Alive

Here's the moment US police found a three-year-old girl, who was reported missing after the car she was in was stolen from a supermarket car park: http://trib.al/BICqLQ4

Szerző: Sky News, 2016. január 4.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.