Rendőrség

Megtalálták az eltűnt kislányt - gondozóját még körözik

Kecskeméten találtak rá a rendőrök arra a négy éves kislányra, akit a gyanú szerint jogellenesen vitt magával gondozónője egy kőbányai lakásból, a gondozót ugyanakkor továbbra is keresik a hatóságok.

2015.12.25 08:00Havariapress
police.hu

A X. kerületi rendőrkapitányságra szerdán családtagok jelentették be, hogy nyomtalanul eltűnt az előző napok során egy 42 éves nő és a gondjaira bízott négy éves kislány. A rendőrség ezért csütörtökön reggel közreadta mindkettejük fényképét a megtalálásuk érdekében, illetve nyomozást is indítottak, családi jogállás megsértésének gyanúja miatt.

A kislány keresése ezt követően rövid időn belül eredményre vezetett, mert dél körül épségben megtalálták őt Kecskeméten. A gondozónőt ugyanakkor továbbra is keresik, és kérik, hogy aki a police.hu oldalon közzétett fotója alapján felismeri a 42 éves Nagy Anitát, értesítse a X. kerületi rendőrkapitányságot.

Az üggyel kapcsolatos bejelentések akár névtelenül is megtehetők az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.