Segítsenek

4 éves kislányt keres a rendőrség!

Ismeretlen helyre vitt egy nő egy kislányt. A képen látható 4 éves Zafirát és a cikkben látható nőt is keresi a rendőrség.

2015.12.24 10:57ma.hu
police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/4425/2015. bűnügyi számon eljárást indított családi jogállás megsértése bűntett gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 13. és december 23. között a képen látható 42 éves budapesti Nagy Anita a gondjaira bízott 4 éves Domahidi Zafirát egy Budapest X. kerületi lakásból ismeretlen helyre vitte. A nő és a kislány felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Nagy Anita és Domahidi Zafira megtalálásban a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.