Ha fél a repüléstől, ne nézzen ide!

Hátborzongató landolás a rettenetes szélben - videóval

Rendkívül nehéz volt az elmúlt napokban a repülőgépek landolása, olyan erős szél süvített Európában. A pilóták szerencsére csúcsformában voltak.

2016.01.04 10:38ma.hu
Screenshot

Birmingham és számos brit légikikötőben komoly kihívást támasztott a 80km/h erős szél, és az ennél is durvább széllökések. Az egyik ilyen eset látható a videón, ami a monitor előtt nézve is eléggé idegtépő.

A pilóták számára komoly gondokat okozott a landolás Európaszerte, beleértve Nagy-Britanniát, Írországot, Belgiumot is, gyakran alákapott a szél az ereszkedésnek, a gépek csak imbolyogtak, és nehezen sikerült az összes kereket a kifutóra tenni egy időben.

Kétségtelen, hogy az ilyen esetek még a legtapasztaltabb utasokat is kizökkentik a nyugalomból, hála a pilótáknak, baj nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.