Majdnem tragédia lett

Leállt a motor, a Dunán kellett landolnia a sárkányrepülősnek

Végül a vízirendőrök mentették meg a bajba került pilótát.

2015.08.10 12:32ma.hu

 A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vasárnap este észlelte, hogy egy motoros sárkányrepülő a vízbe csapódott. Azonnal a pilóta segítségére siettek, majd látták, hogy a férfi többször elmerül, mert az ejtőernyő zsinórja a lábára tekeredett, aminek a végén a motor volt.

A férfinak sikerült kiszabadítania a lábát, ahogy a vízirendőrök megemelték a zsinórt, majd a csónakjukba tudták húzni a szerencsétlenül járt férfit.

Mint kiderült, azért esett a vízre a gépével, mert annak motorja leállt, ezért úgy döntött a Dunán hajt végre kényszerleszállást. A pilóta szerencsére nem sérült meg – írta a police.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.