Külszolgálatban

Súlyos autóbalesetet szenvedett egy magyar konzul

Az oroszországi Baskíriában autóbalesetet szenvedett Magyarország Jekatyerinburgi Főkonzulátusának vezető tisztségviselője.

2015.12.27 14:03MTI

Ezt közölte vasárnap a TASZSZ orosz hírügynökség helyi katasztrófavédelmi forrásokra hivatkozva.

A baleset pénteken történt Duvan körzetben, a Kropacsevo-Meszjagutovo-Acsit útvonalon, ahol egy Volvo típusú személygépkocsi, amelyben a magyar diplomata ült, teherautóval ütközött.

Szvetlana Kuszkarbekova, a baskíriai egészségügyi minisztérium szóvivője vasárnap elmondta, hogy a magyar diplomata állapota "rendkívül súlyos". Jelenleg az intenzív osztályon kezelik. Elmondása szerint a duvani kórházba vezető idegsebész szakorvosokat küldtek repülőgépen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.