A kapanyél is el tud sülni, jól tudjuk

Na, így nem szabad csinálni - a hívők előtt, biztonsági bemutató közben lőtte le a lelkészt

Kevés ennél sokkolóbb élményben lehetett része a helyi kis hívőközösségnek, akiket azért oktattak, hogy nagyobb biztonságban érezzék magukat a terrortámadások és tömeggyilkosságok idején. Hát, ez nem jött össze.

2015.12.17 09:01ma.hu
Screenshot

Konkrétan a fegyverbiztonsági szakértő saját fegyverével lőtte le Tom Smith lelkipásztort, miután az egyházközösség megnyugtatása és az emberélet védelme érdekében oktatást szerveztek a biztonságos fegyverhasználatról. A Modesto-i lelkész szerencsére nem halt meg, már lábadozik a váratlan, ám annál döbbenetesebb baleset után, mely mindenkit alaposan megrázott.

A helyi rendőrség a tanúvallomások alapján a bizonyításhoz újrajátszotta az esetet, és kiderült, valóban elsülhetett véletlenül a fegyver. Mindez akkor történt, mikor az oktatás végén az oktató letette a játékpisztolyt, és helyette felvette a töltöttet. Azt viszont még nem tudják, hogy került oda éles lőszert tartalmazó fegyver.

Az eset a legrosszabbkor történt, ugyanis mindenki retteg a lőfegyverekkel végrehajtott tömeggyilkosságoktól, amik az utóbbi években egyre gyakrabban történnek. De ezek után kétséges, hányan fognak maguknál pisztolyt tartani, hogy megvédjék közvetlen környezetüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.