Kamu

Csak kitalálta a francia tanár, hogy az Iszlám Állam késelte meg

A nyomozók hivatalosan is bejelentették, hogy a francia tanár végül beismerte: ő maga találta csak ki a reggeli sztorit, nem az Iszlám Állam egyik aktivistája támadta meg...

2015.12.14 17:21ma.hu

A párizsi tanár, akit a hírek szerint nyakon és gyomortájékon szúrt egy terrorista, aki azt állította, hogy az Iszlám Állam aktivistája, és ez még csak a kezdet, beismerte, hogy csak kitalálta az egész sztorit.

A pedagógus azt állította, hogy hétfőn reggel 7 óra 10 perckor egyedül tartózkodott a Jean-Perrin általános iskola egyik osztálytermében, amikor a támadás érte, szerencsére az iskolában még nem voltak gyerekek. A tanítót kórházba szállították, sérülései - amiket elmondása szerint tapétavágó késsel és ollóval ejtettek rajta - nem voltak életveszélyesek. A támadó azt állította, az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezet nevében követte el tettét, majd elmenekült.

Az ügyben a párizsi ügyészség terrorelhárítási részlege indított nyomozást. Ám most bejelentették, hogy a tanár gyártotta a történetet, jelenleg is tart a kihallgatása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.