Merényletek Párizsban

Robbantással nyitott utat magának a francia rendőrség egy razzia közben

Az ajtót felrobbantva hatolt be egy házba a francia rendőrség egy terrorellenes művelet közben a kelet-franciaországi Charleville-Mezieres településen csütörtök délután.

2015.11.19 19:50MTI

Mathilde Coulon rendőrségi szóvivő nem osztott meg további részleteket az akcióról.

Franciaországban a múlt pénteki párizsi támadások miatt rendkívüli állapotot rendeltek el, aminek értelmében a rendőrség bírói engedély nélkül is tarthat razziákat és házkutatásokat.

A Párizstól 235 kilométerre keletre fekvő Charleville-Mezieres településen a rendőrség dzsihadista hálózatok és engedély nélkül tartott fegyverek után kutat.

A francia parlament alsóháza csütörtökön jóváhagyta a rendkívüli állapot három hónapos meghosszabbításáról szóló törvényjavaslatot. A felsőház pénteken szavaz a javaslatról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.