Merényletek Párizsban

Salah Abdeslam a molenbeeki rendőri akció célpontja

A Brüsszel Molenbeek-Saint-Jean nevű kerületében hétfőn indított belga rendőrségi akció célja a pénteki párizsi vérengzésekkel összefüggésben körözött Salah Abdeslam elfogása.

2015.11.16 14:38MTI
Fotó: screenshot

A hatóságok délelőtt egy embert őrizetbe vettek, de ő nem Abdeslam volt. Ezt követően a rendőrök egy utcát lezártak, egy épületet körülvettek, és hangosbeszélőn szólították fel a bent lévőket, hogy működjenek együtt.

Nem sokkal később a belga rendőrség az interneten minden újságírót arra kért, hogy ne közvetítsenek élő képeket az akció helyszínéről. Helyszíni beszámolók szerint a rendőrök a többi között a tetőn keresztül igyekeznek behatolni az épületbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.