Jeruzsálem

Késsel támadó palesztinokat lőttek le

Izraeli katonák, illetve rendőrök és egy civil lelőtt szombat reggel egy-egy késsel támadó palesztint Jeruzsálemben és Ciszjordániában.

2015.10.17 10:43MTI

Egy 16 éves palesztin kést rántott, amikor rendőrök közeledtek felé és igazoltatni akarták Jeruzsálemben. Azonnal lelőtték - jelentette be egy rendőrségi szóvivő a Reuters hírügynökség szerint.

Az AFP a rendőrségnek egy olyan közleményéről számolt be, amely szerint egy palesztin a kelet-jeruzsálemi Armon Haneciv kerületben meg akart késelni egy izraeli katonát egy ellenőrzőpontnál, de azonnal rálőttek, és meghalt.

Valamivel korábban történt, hogy a ciszjordániai Hebronban egy izraeli járókelő lőfegyverével megsebesített egy palesztint, aki késsel támadt rá. A palesztin később belehalt sebesülésébe - közölte a hadsereg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.