Tanulságos

Halálos balesetüket videózták a fiatalok

Árván maradt az ötéves kislány, apja videóra vette saját halálát.

2015.10.14 09:04ma.hu
Facebook

Bár hosszú évek óta léteznek prevenciós programok és a hatóságok minden lehetséges fórumon próbálják felelősségteljes viselkedésre bíztatni a fiatalokat mégis tele vannak a hírek alkohol vagy drog hatása alatt autóba ülő, és tragikus balesetben életüket vesztő fiatalokról.

A sussexi rendőrség a család hozzájárulásával tett most közzé egy olyan videót, ami megörökíti két fiatal, a 21 éves Michael Owen és a 20 éves Kyle Careford életének utolsó pillanatait. A különböző gyógyszereket és kábítószereket elfogyasztott fiúk Michael kocsijával száguldoztak, amit Kyle jogosítvány nélkül vezetett.

A kocsi végül több mint 130 kilométeres sebességgel haladt Crowborough-ban mikor a fiatalember elvesztette felette az uralmat és egy templom oldalának csapódtak azonnal szörnyet halva a helyszínen.

A történetekről pontos információkkal rendelkezünk, hiszen Michael végig rögzítette az eseményeket telefonjával. A becsapódás után a felvétel nem áll le, még hallatszik, ahogy az első odarohanó ember megkérdezi, hogy hallják-e az autóban lévők, de válasz nem érkezik. A tragédia még áprilisban történt, de a rendőrség a családdal egyetértésben most közzétette a videót remélve, sikerül megakadályozni, hogy másokkal is megtörténhessen.

Michael édesanyja, Kat úgy véli mindkét fiú hibás a történtekben és reméli, a videót megnézve más fiatalok nem hozzák meg azokat a rossz döntéseket, amiket fia.

A tragédiát különösen nehéz feldolgozni Michael ötéves lányának Lily-Rose Iris Owennek aki egy egyébként szerető és gondoskodó apuka nélkül maradt. A kislány édesanyja nem érti, hogy az egyébként felelősségteljes Michael hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe.

Az balesetről készült felvételre csak erős idegzetű olvasóink kattintsanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.