Az utasoknak szerencsére nem lett bajuk

Jégeső és villámcsapás kényszerített leszállásra egy olasz utasszállítót

Jégeső és villámcsapás kényszerített leszállásra a nápolyi repülőtéren egy olasz utasszállító repülőgépet, a fedélzetén lévő 111 utasnak az ijedtségen kívül nem esett baja.

2015.08.19 20:31MTI

Az Alitalia olasz légitársaság Róma és Milánó között közlekedő repülőgépe eleve ítéletidőben szállt fel reggel nyolc órakor a római Fiumicino légi kikötőből. Rövid idő múlva jégesőbe került, az utasok későbbi elmesélése szerint teniszlabda nagyságú jegek verték a gép külsejét, majd villámcsapás is érte.

A pilóta kénytelen volt leszállni a nápolyi Capodichino repülőtéren. Az utasok épségben kiszálltak, de a 111 utas közül huszonketten úgy döntöttek, inkább visszautaznak a fővárosba egy rendelkezésükre bocsátott autóbusszal, a többiek átszálltak egy másik, Milánóba tartó gépre.

A villám sújtotta repülőgépet hangárba helyezték, hogy alaposan átvizsgálják, történt-e benne tartós károsodás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.