Vihar

Villám csapott egy budakalászi lakóházba

A Pest megyébe érkezett heves vihar és esőzés közben villám csapott egy budakalászi lakóházba szerdán kora délután. Szerencsére hamar eloltották a tüzet.

2015.08.05 14:18MTI

Befejeződött annak a budakalászi családi háznak az oltása, amely a Pest megyét délután elért vihar közben, villámcsapás miatt gyulladt ki - közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője szerda délután az MTI-vel.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Hargitai utcában álló kétszintes ingatlan tetőszerkezetének közel 80 százaléka leégett, az anyagi kár jelentős.

A ház lakói nem voltak otthon, amikor ingatlanjukba belecsapott a villám, a családfő a tűz oltása közben érkezett meg - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.