Higuain mellélövése?

Száguldó tűzgömbtől zöldült be az ég Argentína felett - képek, videók

Mindössze 10 másodpercig tartott az égi jelenség, de máris tele van a világháló a különféle mémekkel.

2015.07.31 15:17ma.hu
Fotó: screenshot

Egy hatalmas meteor száguldott el az égen Argentína felett, hatalmas lázba hozva a közösségi médiát. A meghökkentő jelenet, mely mindössze pár másodpercig tartott, zöldre színezte az égboltot. A fénylő meteort tisztán látták az argentin fővárosban, Buenos Aires-ben, de voltak szemtanúi az izzó tűzgolyónak a brazil Rio Grande do Sul-ból is,illetve a szomszédos Uruguay is.

A legtöbb beszámoló szerint a különleges égi jelenség 10 másodpercig tartott, majd elhamvadt a légkörben a hatalmas izzó golyó. Még hangja sem volt a szemtanúk szerint. A közösségi média azonnal felkapta, számtalan kép, videó és mém jelent már meg #CieloVerde hashtaggel.

A sok-sok poén közül az egyik legnagyobb szinte vírusként terjed, e szerint a száguldó izzó gömb nem volt más, mint az argentin csatár, Gonzalo Higuaín legutóbbi Copa América döntőjében a chilei kapu fölé bombázott labdája.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.