Az

Máshol is történik rendbontás a menekülttáborokban

Összesen mintegy 45 főt érintett az eset, de mindössze három férfit vittek kórházba.

2015.07.11 10:06ma.hu
anp

A rendőrség három, 25-30 év körüli férfit tartóztatott le szerdán a gilzei (Észak-Brabant tartomány, Hollandia) egy verekedés miatt. A férfiakat kisebb sérülésekkel kórházba szállították - nyilatkozta a holland rendőrség.

Még kedden este történt az eset: a Prisenbos menekülttáborban két különböző etnikai hátterű csoport között alakult ki összetűzés. Összesen mintegy 45 főt érintett az eset. A biztonsági személyzetnek rendőrökkel együttesen sikerült a csoportokat szétválasztani.

Annak érdekében, hogy az összetűzés kiújulását megakadályozzák, a három fő rendbontót testi sértés vádjával letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.